АЕРОДРОМ – 38м2, 46м2 и 52м

АЕРОДРОМ – ПОМЕЃУ ТОБАКО 2 И ПОЛИКЛИНИКА ЈАНЕ САНДАНСКИ

НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ КРАЈ НА 2019

38М2 – 1 СПАЛНА – ИСТОК – КАТ 9 ОД 10
52М2 – 2 СПАЛНИ – ИСТОК – КАТ 9 ОД 10

ЦЕНА:
1050 ЕВРА ЗА ПЛАЌАЊЕ ВЕДНАШ ИЛИ УЧЕСТВО + КРЕДИТ
1100 ЕВРА/М2 ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:

e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594

  • 38м2 - КАТ 9 - ИСТОК
  • 46М2 - КАТ 5 - ИСТОК
  • 52М2 - КАТ 9 - ИСТОК