Аеродром

АЕРОДРОМ – ВО БЛИЗИНА НА КАСАРНАТА И ДБК

ПРОДАВАМЕ НОВИ ВЕДНАШ ВСЕЛИВИ СTАНОВИ

КВАЛИТЕТНА ГРАДБА, СО ВИСОКА ТЕРМО И ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА (ФАСАДЕН СИСТЕМ KNAUF СО НАД 12ЦМ ПРОСЕЧНА ИЗОЛАЦИЈА, 60 ДЕЦИБИЕЛИ ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА ПОМЕЃУ ДВА СТАНА, ХИДРОИЗОЛАЦИЈА СИСТЕМ ADING, ВОДОВОД REHAU СИСТЕМ, ТРОСЛОЕН ДАБОВ ПАРКЕТ, ГРЕЕЊЕ GIACOMINI ИТАЛИЈА, ПРОЗОРИ TROCAL ГЕРМАНИЈА СО 4 СЕЗОНСКИ СТАКЛА ИТН.) ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА СО ОТВОРЕН ПОГЛЕД ОД ДВЕТЕ СТРАНИ.

РАСПОЛОЖЛИВИ КВАДРАТУРИ:

1 СПАЛНА: 55м2 – КАТ 4
2 СПАЛНИ: 64м2 – КАТ 6 
3 СПАЛНИ: 82м2 – КАТ 3
3 СПАЛНИ ПОТКРОВЈЕ: 80м2 + 110м2 тераса (САМО 4 СТАНА)

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ПАРКИНГ ЗАДОЛЖИТЕЛЕН
3500 ЕВРА (-1 НИВО)
3000 ЕВРА (-2 НИВО)

ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812

  • 55м2 - Север
  • 64м2 - Југ Исток или Југ Запад
  • 64м2 - Север Запад
  • 65м2 - Југ
  • 82м2 - Исток Север