Аеродром Мичурин

АЕРОДРОМ – МИЧУРИН

ПРОДАЖБА НА НОВИ ЛУКСУЗНИ СТАНОВИ ВО НАС. АЕРОДРОМ ОД 53М2 ДО 100М2, ВО СОВРЕМЕН СТАНБЕН КОМПЛЕКС СОСТАВЕН ОД ДВА СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ СО ВИСОЧИНА Пр+6 +Пк, 2 ЛИФТА ВО ВЛЕЗ, ЕКСТРА КВАЛИТЕТ НА ГРАДБА И ВГРАДЕНИ МАТЕРИЈАЛИ. ВЕДНАШ ВСЕЛИВИ.

РАСПОЛОЖЛИВИ КВАДРАТУРИ

– 53м2, 54м2, 55м2 – 1 спална соба
– 78м2 – 2 спални соби
– 78м2, 80м2, 100м2 – 3 спални соби

MАТЕРИЈАЛИ КОИ СЕ КОРИСТЕНИ ЗА ГРАДБА НА КОМПЛЕКСОТ
– NEXE термо блокови
– KNAUF малтери (еколошки малтери)
– REHAU 6 коморни ПВЦ прозорци со алуминиумска облога од надворешна страна, со 4 сезонско стакло + аргон
– КNAUF 10см графитна термо фасада
– GREE инвертер клими во секоја соба (греење и ладење)
– ОRONA лифтови, со ISO 14006 сертификат
– Плочки керамички и гранитни од италијанско производство од програмите на Ceramica Sant`Agostino и Italgranit
– Санитарија од ROCA Шпанија, батерии Grohe, туш кабини со калено стакло од програмата на Аppollo
– Saint Goben стаклена ограда за балконите
– Повеќе слоен паркет/таркет.

ЦЕНА: ПО ДОГОВОР

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812

  • 49м2 – Запад
  • 49м2 – Исток
  • 54м2 – Запад
  • 56м2 – Исток
  • 56м2 – Запад
  • 78м2 – Запад Север
  • 78м2 – Север Исток
  • 78м2 – Исток Југ
  • 78м2 – Запад Југ
  • 80м2 – Југ Запад