АЕРОДРОМ – 103м2 и 120м2

АЕРОДРОМ – НОВ СТАН 103М2

103М2 – ИСТОК СЕВЕР – 3 СПАЛНИ – КАТ 10/10 – 2 ЛИФТА
СТАНОТ Е ОСТАВЕН ВО ФАЗА НА КАРАБИНА, СО ЦЕЛ КУПУВАЧОТ ДА ОДБЕРЕ ВНАТРЕШНИ МАТЕРИЈАЛИ ПО СВОЈ ВКУС.

ЦЕНА 1050 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5% (ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТНО ЗАВРШЕН СТАН СО ПРЕДВИДЕН БУЏЕТ ЗА ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ВНАТРЕШНИ МАТЕРИЈАЛИ)

ВО ПОВРШИНАТА НА СТАНОТ Е ВКЛУЧЕНА ТЕРАСА ОД 8М2 КОЈА НЕ СЕ НАПЛАЌА

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594

  • 103м2 - Исток Север