Аеродром – Тобако 2

porta 1
porta 2

АЕРОДРОМ – ТОБАКО 2
ПРОДАВАМЕ НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДА, ГОТОВИ НАЈДОЦНА ДО КРАЈ НА 2022 ГОДИНА.

РАСПОЛОЖЛИВИ СТАНОВИ:

31М2 – ГАРСОНИЕРА – КАТ 7 – ИСТОК

43М2 – 1 СПАЛНA – КАТ 8 – ЈУГ ИСТОК

46М2 – 1 СПАЛНА – КАТ 7 – ИСТОК

61М2 – КАТ 8 И 9 – 2 СПАЛНИ – ЗАПАД

62М2 – КАТ 5 И 7 – 2 СПАЛНИ – ЈУГ ИСТОК

72М2 – 3 СПАЛНИ – КАТ 7 – ЈУГ ЗАПАД

73М2 – 3 СПАЛНИ – КАТ 8 – СЕВЕР ЗАПАД

ЦЕНА 1100 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594