АВТОКОМАНДА

АВТОКОМАНДА – КАЈ ОУ СТИВ НАУМОВ И ФРАНЦУСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ СЕПТЕМВРИ 2020.

ОБЈЕКТОТ Е СО ВИСОЧИНА П+3, БЕЗ ЛИФТ. ГРЕЕЊЕ НА ЖЕЛЕЗАРСКО ПАРНО.

ПОВРШИНИ:
37м2 – 1 СПАЛНА – КАТ 3 од 3 – ИСТОК – влез 1 – (продаден)
45м2 – 1 СПАЛНА – КАТ 2 од 3 – ЈУГ – влез 2 – (продаден)
57м2 – 2 СПЛАНИ – КАТ 2 од 3 – Југ Исток
59м2 – 2 СПАЛНИ – КАТ 2 од 3 – ЈУГ – влез 2 – (продаден)

ЦЕНА 950 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%

73м2 – 3 СПАЛНИ – КАТ 3 од 3 – ЈУГ – влез 1 – 55000 евра (продаден)
73м2 – 3 СПАЛНИ – КАТ 3 од 3 – ЈУГ – влез 3 – 55000 евра

ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:

e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812

  • 37м2 - 1 спална
  • 45м2 - 1 спална
  • 59м2 - 2 спални
  • 43м2+30м2- 3 спални - долно ниво
  • 43м2+30м2 - 3 спални - галерија
  • 43м2+30м2- 3 спални - долно ниво
  • 43м2+30м2 - 3 спални - галерија