Бардовци

603849_10200860304570788_1004032036_n

НАСЕЛБА БАРДОВЦИ – ПРОДАВАМЕ НОВИ ГОТОВИ СТАНОВИ ВО ЕЛИТЕН ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС, ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ НА ВГРАДЕНИ МАТЕРИЈАЛИ. КОМПЛЕКСОТ Е СОСТАВЕН ОД 2 ЗГРАДИ П+2 КАТА, СЕКОЈА СО ДВА ВЛЕЗА ПО 4 СТАНА.

ЦЕНА ОД 1050 ЕВРА СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%
ЦЕНА НА ТЕРАСИТЕ 50%

ГРАТИС ПАРКИНГ МЕСТО И ПОДРУМ
 

РАСПОЛОЖЛИВИ КВАДРАТУРИ:

ПРИЗЕМЈЕ + 1ВИ КАТ (ДУПЛЕКС): 143М2 + 33М2 ТЕРАСИ + 21М2 ДВОР
1ВИ КАТ – 92M2 + 13М2 ТЕРАСИ
2РИ КАТ- 143М2 + 44М2 ТЕРАСИ

ЗА СИТЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 700 812; 070 477 594