Буњаковец – Универзална

2
1
3

БУЊАКОВЕЦ – ПОЗАДИ УНИВЕРЗАЛНА САЛА

НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ ДО СРЕДИНА НА 2019.

ОБЈЕКТОТ Е СО ВИСОЧИНА П+6+ПТК, СО ЛИФТ, ПО 4 СТАНА НА СПРАТ.

НА РАСПОЛАГАЊЕ СЕ ПОВРШИНИ ОД:

1 СПАЛНА:
47м2 – ЗАПАД – КАТ 4, 5 И 6
48м2 – ЗАПАД  – КАТ 4, 5 И 6
49м2 – ИСТОК – КАТ 4 И 5

2 СПАЛНИ:
62м2 – ИСТОК – КАТ 5

ЦЕНА ПО ДОГОВОР

ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:

e-mail: info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:

e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812

  • 47м2 - Запад
  • 47м2 - коти
  • 48м2 - Запад
  • 48м2 - коти
  • 49м2 - Исток
  • 49м2 - коти
  • 62м2 - Исток
  • 62м2 - коти