Центар на Кеј – 795м2

ЦЕНТАР ГТЦ (НА КЕЈ) – АТРАКТИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

СЕ ИЗНАЈМУВА АТРАКТИВЕН ДЕЛ.ПРОСТОР СО ПОВРШИНА 795М2 ВО ЦЕНТАР ГТЦ (НА КЕЈ), ЛОЦИРАН НАД БИРОКРАТ, ПЛАЗА ДЕ ТОРОС И БЕЛА ВИСТА, СО ПОГЛЕД КОН КЕЈ – РЕКА ВАРДАР И КОН ГТЦ.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР ИМА 3 ПОСЕБНИ ВЛЕЗОВИ, ФУНКЦИОНИРА КАКО КАНЦЕЛАРИИ, ОПРЕМЕН Е СО КЛИМА УРЕДИ, АЛУМИНИУМСКИ ПРОЗОРЦИ, IT МРЕЖА, ГРЕЕЊЕ. 

ЦЕНА ПО ДОГОВОР

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 02/6138 490; 070 477 594; 070 700 812