Црниче – луксузни станови

ЦРНИЧЕ – ВО БЛИЗИНА НА СИМПО

СЕ ПРОДАВААТ ДВА ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕНИ СТАНОВИ – ПЕНТХАУСИ, КАТ 7 ОД 7 СО ЛИФТ.
СТАН 1 – ВНАТРЕШАН ПОВРШИНА 122М2 + 61М2 ТЕРАСА + 9М2 ОСТАВА.
СТАН 2 – 
ВНАТРЕШАН ПОВРШИНА 104М2 + 15М2 ТЕРАСА

СТАНОТ 1 – 192М2 – ИМА ГОЛЕМА ДНЕВНА СО ТРПЕЗАРИЈА, КУЈНА СО ПРИРОДНА ВЕНТИЛАЦИЈА, СПАЛНА СО СОПСТВЕНА БАЊА, 2 ДЕТСКИ СОБИ ПРЕДВОЕНИ СО УШТЕ ЕДНА ПОМАЛА ДНЕВНА, УШТЕ ЕДНА БАЊА. ТЕРАСАТА Е ОКОЛУ ЦЕЛИОТ СТАН. ОРИЕНТАЦИЈА ИСТОК ЈУГ И СЕВЕР, ЧИСТ ПОГЛЕД ОД СИТЕ ТРИ СТРАНИ.

СТАНОТ 2 – 119М2 –  ИМА ДНЕВНА СО ТРПЕЗАРИЈА, КУЈНА СО ПРИРОДНА ВЕНТИЛАЦИЈА, ТРИ СПАЛНИ, 2 БАЊИ, ТЕРАСА ОД ДВЕТЕ СТРАНИ. ОРИЕНТАЦИЈА ЈУГ И СЕВЕР СО ЧИСТ ПОГЛЕД.

СТАНОВИТЕ ИМААТ ПОДНО ГРЕЕЊЕ ВО ЦЕЛИОТ СТАН + ФЕНКОЈЛЕРИ. СПУШТЕН ПЛАФОН НА ВИСИНА 3,3 МЕТРИ. МОЖНОСТ ЗА ГАЛЕРИЈА, МАКСИМАЛНА ВИСИНА НА СТАНОВИТЕ Е 5 МЕТРИ. 
ВИСОКА БЕЗБЕДНОСТ СО ВИДЕО КАМЕРИ, КОДИРАН ЛИФТ, ПРОТИВПОЖАРНИ СЕНЗОРИ. ДВА СТАНА НА СПРАТ, МОЖЕ ДА СЕ КУПИ И СОСЕДНИОТ СТАН 119М2.

ЦЕНА ПО ДОГОВОР

ЦЕНА НА ПОДЗЕМНА ГАРАЖА 50М2 ЗА ДВЕ ВОЗИЛА – 10000 ЕВРА. ГАРАЖАТА Е СО РОЛО ВРАТА И СТАЛАЖИ. ИМА МОЖНОСТ ДА СЕ КУПАТ И ПОВЕЌЕ ГАРАЖИ.

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594

ГАЛЕРИЈА 192м2

ГАЛЕРИЈА 119м2