Дебар Маало

ДЕБАР МААЛО – ЗГРАДАТА КАЈ КАФЕ БАР PAPILLON

СЕ ПРОДАВА НОВ  СТАН 152М2 – ПОГОДЕН И ЗА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР

СТАНОТ ИМА ГОЛЕМА ДНЕВНА СО КУЈНА И ТРПЕЗАРИЈА, 3 СПАЛНИ СОБИ (ЕДНА СО СОПСТЕВНА БАЊА), БАЊА, ГОСТИНСКИ ТОАЛЕТ, ПРОСТОР ЗА ПЕРАЛНА, ОСТАВА, ТЕРАСА.

КАТ 1, СО ЛИФТ, ОРИЕНТАЦИЈА ИСТОК. ГРЕЕЊЕ НА ПАРНО.

ЦЕНА ПО ДОГОВОР

ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:

e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594