Карпош 2 – луксузен стан 142м2

1 Dnevna
3 Dnevna

КАРПОШ 2 – КАЈ ЛИРА – ПРОДАВАМЕ ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕН СТАН, 130М2 + 12М2 ГАЛЕРИЈА, ГОЛЕМА ДНЕВНА, 3 СПАЛНИ СОБИ, 2 БАЊИ, ГОСТИНСКИ ТОАЛЕТ, ТЕРАСА. ОРИЕНТАЦИЈА НА ДНЕВНАТА ИСТОК, НА СПАЛНИТЕ ЗАПАД. ИНДИВИДУАЛНО ГРЕЕЊЕ НА СТРУЈА, ИМА ОПЦИЈА ДА СЕ ПРИКЛУЧИ НА ТОПЛИФИКАЦИЈА. ВГРАДЕНИ СЕ 3 КЛИМИ. КАТ 4/4 СО ЛИФТ.

ПОДЗЕМНА ГАРАЖА 40М2 ЗА ЗА 2 ВОЗИЛА

ЦЕНА 210000 ЕВРА – КОМПЛЕТ ОПРЕМЕН И ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ. 

СТАНОТ МОМЕНТАЛНО Е ИЗРЕНТАН ЗА 1100 ЕВРА МЕСЕЧНО, СО ДОГОВОР НА 2 ГОДИНИ, МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКИНЕ ДОГОВОРОТ ЗА КИРИЈА ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ.

​ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 02/6138 490; 070 477 594