Карпош 3 – “City Garden”

varijanta1_resize

ВЕДНАШ ВСЕЛИВИ СТАНОВИ СО ИМОТЕН ЛИСТ ВО КОМПЛЕКС “SKOPJE CITY GARDEN” ЛОЦИРАН ВО НАС.КАРПОШ 3, ПОМЕЃУ CITY MALL И БУЛ.ИЛИНДЕНСКА.

КОМПЛЕКСОТ Е СОСТАВЕН ОД ДВА СТАНБЕНИ БЛОКА СО ВИСОЧИНА ОД П+8+Пк КАТОВИ И КУЛА СО ВИСОЧИНА ОД П+15+ПК.

РАСПОЛОЖЛИВИ ТИПОВИ НА СТАНОВИ

– ОД 50 ДО 58м2 – 1 СПАЛНА
– ОД 70 ДО 81м2 – 2 СПАЛНИ
– 122 И 123М2 + 60м2 ТЕРАСА – 3 СПАЛНИ

ЦЕНА ПО ДОГОВОР

ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА БЕЗ ОБВРСКА ЗА ПЛАЌАЊЕ НА ПРОВИЗИЈА.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
070 477 594; 070 700 812
E-MAIL: info@capitalgroup.com.mk