Карпош 3 -“City Garden”

varijanta1_resize

ПРОДАВАМЕ НОВИ ВЕДНАШ ВСЕЛИВИ СТАНОВИ, ОБЈЕКТОТ ГО СОЧИНУВААТ 3 ЛАМЕЛИ, ДВЕ СО ВИСОЧИНА П+9 И ЕДНА СО ВИСОЧИНА П+16 

НА РАСПОЛАГАЊЕ СЕ ПОВРШИНИ ОД:

1 СПАЛНА: 50; 51; 55; 57м2
2 СПАЛНИ: 71; 72; 75; 77; 81, 91м2
3 СПАЛНИ: 122; 123м2  + 60м2 тераса

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ПАРКИНГ 4200 ЕВРА

ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:

e-mail: info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594