Компензации

АЕРОДРОМ – КАЈ ПОЛИКЛИНИКА ЈАНЕ САНДАНСКИ 84М2 – 3 СПАЛНИ, 2 БАЊИ, ТЕРАСА – КАТ 1 ОД 10 – ЛИФТ – ОРИЕНТАЦИЈА ИСТОК ЈУГ – ВЕДНАШ ВСЕЛИВ

ЦЕНА 1050 ЕВРА/М2 СО 5% ДДВ
ПОДЗЕМЕН ПРКИНГ 6000 ЕВРА

ТАТФАЛИЏЕ – СПРОТИ ПЕДАГОШКА – 51М2 – 1 СПАЛНА, БАЊА, ТЕРАСА – КАТ 3 ОД 8 – ЛИФТ – ОРИЕНТАЦИЈА СЕВЕР. ГОТОВ КРАЈ НА 2018.

ЦЕНА 1100 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%

КАРПОШ 2 – КАЈ ЛИРА – 55М2 – 1 СПАЛНА, БАЊА, ТЕРАСА, КАТ 2 ОД 7 СО 2 ЛИФТА – ОРИЕТНАЦИЈА ИСТОК СЕВЕР. ВЕДНАШ ВСЛЕИВ

ЦЕНА 1160 ЕВРА/М2 + 3,5% ДАНОК НА ПРОМЕТ

КИСЕЛА ВОДА – СПРОТИ ОПШТИНАТА – 93М2 – 3 СПАЛНИ, БАЊА, ТОАЛЕТ, ТЕРАСА, КАТ 4 ОД 7 СО 2 ЛИФТА – ОРИЕНТАЦИЈА ИСТОК ЈУГ. ГОТОВ МАЈ 2018

ЦЕНА 920 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%
ЦЕНА НА ПАРКИНГ 16М2 – 400 ЕВРА/М2

ЦЕНТАР БУЊАКОВЕЦ – 98М2 – 3 СПАЛНИ, ПОСЕБНА КУЈНА И ТРПЕЗАРИЈА, БАЊА, ГОСТИНСКО, 2 ТЕРАСИ – КАТ 3 ОД 6 – ЛИФТ – ОРИЕНТАЦИЈА СЕВЕРОИСТОК И ЈУГОЗАПАД, ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ЦЕНА 93000 ЕВРА+ 3% ДАНОК НА ПРОМЕТ