Маџир маало

1
Madjir Maalo render 2

МАЏИР МААЛО – ЖЕЛЕЗНИЧКА

ПРОДАВАМЕ НОВИ СТАНОВИ, ВО НАПРЕДНА ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ МАЈ/ЈУНИ 2019. ЗГРАДАТА Е СО ВИСОЧИНА П+7+ПТК, ПОДЕЛЕНА НА ДВА ВЛЕЗА, СО 2 ЛИФТА ВО ВЛЕЗ.

ПОЧЕТНА ЦЕНА 1150 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ:

ВЛЕЗ 1

2 СПАЛНИ:
67м2 – ЈУГОЗАПАД – КАТ 6
68м2  – ИСТОК – КАТ 4 и 6
70м2  – ИСТОК – КАТ ПТК
74м2 И 75м2 – ЈУГОЗАПАД – КАТ 7 и ПТК
81м2 –  ИСТОК – КАТ ПТК

3 СПАЛНИ:
104м2 И 105м2 – ИСТОК ЈУГ ЗАПАД – КАТ 1, 2, 3, 4 и 6
149м2 И 150м2 – ИСТОК ЈУГ ЗАПАД – КАТ 7 и ПТК

ВЛЕЗ 2

1 СПАЛНА:
53м2 – КАТ ПТК – СЕВЕР

2 СПАЛНИ:
71м2 И 72м2 – СЕВЕРОЗАПАД – КАТ 3, 7 и ПТК

3 СПАЛНИ:
94м2, 97м2 и 99м2 – СЕВЕР – КАТ 1, 4, 5, 6, 7 и ПТК
96м2, 97м2, 99м2, 101м2 – СЕВЕРИСТОК – КАТ 1, 2, 3, 4, 6, 7 и ПТК

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812

 • Фасада Запад
 • Фасада Исток
 • Влез 1 - 67м2 и 68м2 - Запад - кат 4 и 6
 • Влез 1 - 70м2 - Исток - кат ПТК
 • Влез 1 - 74м2 и 75м2 - Запад - кат 7 и ПТК
 • Влез 1 - 81м2 -Исток - кат ПТК
 • Влез 1 - 104м2 и 105м2 - Исток Југ Запад - кат 1, 2, 3, 4 , 6
 • Влез 1 - 149м2 - Исток Југ Запад - кат ПТК
 • Влез 1 - 150м2 - Исток Југ Запад - кат 7
 • Влез 2 - 53м2 - Север - кат ПТК
 • Влез 2 - 71м2 и 72м2 - Запад - кат 3, 7 и ПТК
 • Влез 2 - 94м2, 97м2 и 99м2 - Запад Север - кат 1, 4, 5, 6, 7 и ПТК
 • Влез 2 - 96м2, 97м2, 99м2 и 101м2 - Исток Север - кат 1, 2, 3, 4, 6, 7 и ПТК