Аеродром – Мајчин дом

Majcin dom
RENDER

ПРОДАВАМЕ НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ КРАЈ НА 2020 ГОДИНА. ОБЈЕКТОТ Е СО ВИСОЧИНА П+8+ПТК, ПОДЕЛЕН ВО 4 ВЛЕЗА, СО 2 ЛИФТА ВО ВЛЕЗ.

ЦЕНА ПО ДОГОВОР

ЦЕНА НА ПАРКИНГ МЕСТО 5250 ЕВРА СО ВКЛУЧЕН ДДВ 
ЦЕНА НА ПОДРУМ 368 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ:

ГАРСОНИЕРИ: 29м2, 31м2, 33м2, 36м2
1 СПАЛНА: 50м2, 52м2
2 СПАЛНИ: 69м2, 74м2, 80м2, 82м, 84м2
3 СПАЛНИ: 101м2, 102м2

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594