Тафталиџе – Прашка

praska 6
praska 4

ТАФТАЛИЏЕ – УЛ. ПРАШКА

ПРОДАВАМЕ НОВИ СТАНОВИ, ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ КРАЈ НА 2019, ПОЧЕТОК НА 2020.  ЗГРАДАТА Е СО ВИСОЧИНА П+8+ПТК, ПОДЕЛЕНА НА ДВА ВЛЕЗА, СО 2 ГОЛЕМИ ЛИФТА ВО ВЛЕЗ.

ПОЧЕТНА ЦЕНА 1150 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ:

ВЛЕЗ 1 : КАТ 1 ДО 8

34м2 и 35м2 – ГАРСОНИЕРА – ЈУГ
67 и 68м2 – 2 СПАЛНИ – СЕВЕР
69м2, 70м2 и 71м2 – 2 СПАЛНИ – СЕВЕР
77м2 – 2 СПАЛНИ – СЕВЕР ИСТОК
85м2 – 3 СПАЛНИ – ЈУГ ИСТОК

КАТ ПТК – ДУПЛЕКСИ
58м2 + 46м2 = 104м2 – 2 СПАЛ. – ЈУГ ИСТОК
62м2 + 61м2 = 123м2 – 2 СПАЛ. – ЈУГ
77м2 + 51м2 = 128м2 – 4 СПАЛ. – СЕВЕР ИСТОК
74м2 + 54м2 = 128м2 – 3 СПАЛ. – СЕВЕР
79м2 + 53м2 = 132м2 – 3 СПАЛ. – СЕВЕР
86м2 + 58м2 = 144м2 – 4 СПАЛ. – ЈУГ ИСТОК 

ВЛЕЗ 2 : КАТ 1 ДО 8

34м2 и 35м2 – ГАРСОНИЕРА – ЈУГ
67 и 68м2 – 2 СПАЛНИ – СЕВЕР
69м2, 70м2 и 71м2 – 2 СПАЛНИ – СЕВЕР
77м2 – 2 СПАЛНИ – СЕВЕР ЗАПАД
85м2 – 3 СПАЛНИ – ЈУГ ЗАПАД

КАТ ПТК – ДУПЛЕКСИ
43м2 + 33м2 = 76м2 – 1 СПАЛ. – ЈУГ
58м2 + 46м2 = 104м2 – 2 СПАЛ.- ЈУГ
62м2 + 61м2 = 123м2 – 2 СПАЛ. – ЈУГ
77м2 + 51м2 = 128м2 – 4 СПАЛ. – СЕВЕР ИСТОК
74м2 + 55м2 = 129м2 – 3 СПАЛ. – СЕВЕР
78м2 + 52м2 = 130м2 – 3 СПАЛ. – СЕВЕР
86м2 + 58м2 = 144м2 – 4 СПАЛ. – ЈУГ ЗАПАД

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812

  • 34м2 и 35м2 – ГАРСОНИЕРА - ЈУГ
  • 36м2 – 1 СПАЛНА - ИСТОК ИЛИ ЗАПАД
  • 52 и 53м2 – 1 СПАЛНА - ЈУГ
  • 54 и 55м2 - 1 СПАЛНА - ЈУГ
  • 67 и 68м2 - 2 СПАЛНИ - СЕВЕР
  • 69м2, 70м2 и 71м2 - 2 СПАЛНИ - СЕВЕР
  • 77м2 - 2 СПАЛНИ - СЕВЕР ИСТОК ИЛИ СЕВЕР ЗАПАД
  • 85м2 И 86м2 - 3 СПАЛНИ - ЈУГ ИСТОК ИЛИ ЈУГ ЗАПАД