Водно – Panorama Residence

ПРОДАВАМЕ 4 СТАНА НА ВОДНО ЛОЦИРАНИ ВО ВТОРИОТ ДЕЛ ОД ЕКЛУЗИВНИОТ КОМПЛЕКС PANORAMA RESIDENCE.

69м2 – КАТ 3, ВЛЕЗ 3, 1 СПАЛНА СОБА, СО ОТВОРЕН ПОГЛЕД КОН СКОПЈЕ – СЕВЕРОИСТОК
ЦЕНА 1185 ЕВРА/М2 (ЦЕНА ЗА ФАЗА ЗАТВОРЕНА КАРАБИНА)
75м2 – КАТ 4, ВЛЕЗ 1,2 СПАЛНИ СОБИ СО ОТВОРЕН ПОГЛЕД КОН СКОПЈЕ – СЕВЕРОЗАПАД
ЦЕНА 1255 ЕВРА/М2 (ЦЕНА ЗА ФАЗА ЗАТВОРЕНА КАРАБИНА)

76М2 – КАТ 3 – ВЛЕЗ 1 – 2 СПАЛНИ СОБИ – ПОГЛЕД КОН ВОДНО – ЈУГ ИСТОК ЗАПАД
ЦЕНА ПО ДОГОВОР (КОМПЛЕТНО ЗАВРШЕН)
76М2 – КАТ 3 – ВЛЕЗ 3 – 2 СПАЛНИ СОБИ – ПОГЛЕД КОН ВОДНО – ЈУГ ИСТОК ЗАПАД
ЦЕНА ПО ДОГОВОР (КОМПЛЕТНО ЗАВРШЕН)


СТАНОВИТЕ СЕ ПРОДАВААТ ВО ФАЗА КАРАБИНА, ВНАТРЕШНО ОПРЕМУВАЊЕ НА ТРОШОК НА КУПУВАЧОТ.

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 02/6138 490; 070 477 594; 070 700 812

  • ОСНОВА НА КАТ
  • 69м2 – КАТ 3, ВЛЕЗ 3, 1 СПАЛНА СОБА
  • 75м2 - КАТ 4, ВЛЕЗ 1, 2 СПАЛНИ СОБИ