Аеродром

АЕРОДРОМ – ВО БЛИЗИНА НА КАСАРНАТА И ДБК

ПРОДАВАМЕ НОВИ ВЕДНАШ ВСЕЛИВИ СTАНОВИ

КВАЛИТЕТНА ГРАДБА, СО ВИСОКА ТЕРМО И ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА (ФАСАДЕН СИСТЕМ KNAUF СО НАД 12ЦМ ПРОСЕЧНА ИЗОЛАЦИЈА, 60 ДЕЦИБИЕЛИ ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА ПОМЕЃУ ДВА СТАНА, ХИДРОИЗОЛАЦИЈА СИСТЕМ ADING, ВОДОВОД REHAU СИСТЕМ, ТРОСЛОЕН ДАБОВ ПАРКЕТ, ГРЕЕЊЕ GIACOMINI ИТАЛИЈА, ПРОЗОРИ TROCAL ГЕРМАНИЈА СО 4 СЕЗОНСКИ СТАКЛА ИТН.) ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА СО ОТВОРЕН ПОГЛЕД ОД ДВЕТЕ СТРАНИ.

РАСПОЛОЖЛИВИ КВАДРАТУРИ:

89М2 – 3 СПАЛНИ – ПРИЗЕМЈЕ – ЈУГ
80м2 + 110м2 тераса – 3 СПАЛНИ – ЈУГ ИСТОК – КАТ 7 ОД 7 – ПЕНТХАУС

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ПАРКИНГ ЗАДОЛЖИТЕЛЕН 4000 ЕВРА 

ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812