Аеродром

рендер урбан гарден

АЕРОДРОМ – 3ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА

НОВ СОВРЕМЕН СТАНБЕН КОМПЛЕКС ВО НАСЕЛБА АЕРОДРОМ.  КОМПЛЕКСОТ ГО СОЧИНУВААТ ТРИ ОБЈЕКТИ СО ВИСОЧИНА П+7+ПОТКРОВЈЕ, СЕКОЈ ПОДЕЛЕН НА 2 ВЛЕЗА, ПО 2 ЛИФТА ВО ВЛЕЗ. ВКУПНО 419 СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ, 19 ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ, 495 ПАРКИНГ МЕСТА ПОДЕЛЕНИ ВО 3 ПОДЗЕМНИ НИВОА. КОМЛЕКСОТ ЌЕ БИДЕ ЗБОГАТЕН СО  ВКУПНО 1232м2 ЗЕЛЕНИЛО.

ВИСОКА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ, ТЕРМО БЛОКОВИ МЛАДОСТ 20ЦМ, 10ЦМ ГРАФИТЕН СТИРОПОР, ГЕНЕО ПРОЗОРЦИ. ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ СО MULTI VRF СИСТЕМИ – GREE. ВИСОКА ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА ПОМЕЃУ СТАНОВИ СО ТЕРМО БЛОК ЦИГЛА + КАМЕНА ВОЛНА. ПЛИВАЧКИ ПОДОВИ, ИЗОЛИРАНИ ПОД КОШУЛИЦА СО Ursa/Кnauf Insulation КАМЕНА ВОЛНА ЗА ПОГОЛЕМА ЗВУЧНА И ТЕРМО ИЗОЛАЦИЈА.

НА РАСПОЛАГАЊЕ СЕ СТАНОВИ И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР СО ПОВРШИНА:

ОБЈЕКТ 1.3

ГАРСОНИЕРИ: 23м2, 27м2, 29м2 и 36м2
1 СПАЛНА: 41м2, 45м2, 46м2, 47м2, 48м2

ОБЈЕКТ 1.5

ГАРСОНИЕРИ: 28м2, 30м2, 31м2, 32м2, 34м2
1 СПАЛНА:  44м2, 45м2, 46м2, 47м2, 48м2, 49м2, 50м2

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

ДП 3 – 805м2 + 126м2 галерија + 125м2 галерија
ДП 4 – 764м2 + 189м2 галерија + 230м2 галерија
ДП 5 – 49м2 
ДП 6 – 63м2 
ДП 7 – 822м2 + 128м2 галерија + 127м2 галерија
ДП 8 – 375м2 + 449м2 галерија
ДП 9 – 311м2 + 409м2 гaлерија

*Галериите со површина од 449м2 + 409м2 може да се купат и одделно

ЦЕНА ПО ДОГОВОР ЗАВИСНО ОД НАЧИНОТ НА ПЛАЌАЊЕ

ПАРКИНГ ЗАДОЛЖИТЕЛЕН

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812