Аеродром – 643м2

Aerodrom 643m2

АЕРОДРОМ – КАЈ ОУ БЛАЖЕ КОНЕСКИ

ПРОДАВАМЕ АТРАКТИВНИ ДУЌАНИ/ДЕЛОВЕН ПРОСТОР СО ВКУПНА ПОВРШИНА ОД 643М2 СО ИМОТЕН ЛИСТ.

ТОП ЦЕНА ЗА ЦЕЛИОТ ДУЌАН 950 ЕВРА/М2 + 18% ДДВ

(СОСТОЈБА ЗАТВОРЕНА КАРАБИНА) + ГРАТИС ПАРКИНГ МЕСТА
ПОГОДНИ ЗА МАРКЕТ,  КАНЦЕЛАРИИ, ИЗЛОЖБЕН САЛОН, ИГРОТЕКА, ОРДИНАЦИЈА, САЛОН ЗА УБАВИНА, ИТН.

ПРОСТОРОТ ГО СОЧИНУВААТ 4 ЗАСЕБНИ ДУЌАНИ:
– бр.1 – 222м2
– бр.2 – 89м2
– бр.3 – 131м2
– бр.4 – 201м2

МОЖЕ ДА СЕ КУПИ ПОЛА, ИЛИ ДА СЕ КУПАТ СТРАНИЧНИТЕ ДУЌАНИ (1 И 4 НА СКИЦАТА) ПОСЕБНО.
ЗА ПОМАЛА ПОВРШИНА ЦЕНАТА Е ПО ДОГОВОР.
СРАЗМЕНРНО НА КУПЕНАТА ПОВРШИНА СЛЕДУВААТ ПАРКИНГ МЕСТА.

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812