Аеродром – Тобако 2

porta 1
porta 2

АЕРОДРОМ – ТОБАКО 2

ПРОДАВАМЕ НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДА, ГОТОВИ НАЈДОЦНА ДО КРАЈ НА 2022 ГОДИНА.

РАСПОЛОЖЛИВИ СТАНОВИ:
56М2 – КАТ 8 – 2 СПАЛНИ – ИСТОК
61М2 – КАТ 8  – 2 СПАЛНИ – ЗАПАД
64М2 – КАТ 1 – 2 СПАЛНИ – ЗАПАД

ЦЕНА 1100 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594