Аеродром – Мајчин дом

Majcin dom
RENDER

ПРОДАВАМЕ НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ ЈАНУАРИ 2021. ОБЈЕКТОТ Е СО ВИСОЧИНА П+8+ПТК, ПОДЕЛЕН ВО 4 ВЛЕЗА, СО 2 ЛИФТА ВО ВЛЕЗ.

ЦЕНА ПО ДОГОВОР

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ:

ГАРСОНИЕРИ: 36м2 – кат 9
2 СПАЛНИ: 82м – кат 2

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594