070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

ЦЕНТАР – КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР 408М2

6.120 € /месечно

Детали

ЦЕНТАР – СПРОТИ СОБОРНА

СЕ ИЗНЈАМУВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР, КАТ 1, СО ПОВРШИНА ОД 408М2.

СО ПРОСТОРОТ СЛЕДУВААТ 8 ПАРКИНГ МЕСТА.

ЦЕНА 15 ЕВРА/М2 + РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ

КОНТАКТ 070 477 594