070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

НОВО ЛИСИЧЕ – ДУЌАН 34М2

Детали

НОВО ЛИСИЧЕ – ВО КУЛИТЕ

СЕ ПРОДАВА ДУЌАН 34М2, СО ТОАЛЕТ.
ГРЕЕЊЕ СО ИНВЕРТЕР КЛИМА И ПАНЕЛИ НА СТРУЈА.
ИМА ГРАДСКО ПАРНО (МОМЕНТАЛНО Е ИСКЛУЧЕНО)

ОРИЕНТАЦИЈА СЕВЕР, ПОГЛЕД КОН ПАРК.

ЦЕНА ЗА ПРАЗЕН: 45900 ЕВРА
ОПЦИЈА ДА СЕ КУПИ И ОПРЕМЕН

КОНТАКТ: 070 477 594