070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

АЕРОДРОМ – НОВИ СТАНОВИ 74м2 и 78м2

1.100 € / м2

Детали

АЕРОДРОМ – ТОБАКО 2

ПРОДАВАМЕ НОВИ СТАНOВИ ВО ФАЗА НА ГРАДА, ГОТОВИ НАЈДОЦНА ДО ЈУЛИ 2022 ГОДИНА.

РАСПОЛОЖЛИВИ СТАНОВИ:
74М2 – КАТ 1– 3 СПАЛНИ – ИСТОК СЕВЕР
78М2 – КАТ 1 – 3 СПАЛНИ – ЗАПАД СЕВЕР

ЦЕНА 1100 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594