070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk EnglishGermanItalianMacedonianRussianTurkish

Бардовци – нов стан дуплекс 176м2 + двор 21м2

1.100 € / м2

Детали

НАСЕЛБА БАРДОВЦИ

НОВ ВСЕЛИВ СТАН 176м2 – ПРИЗЕМЈЕ + 1ВИ КАТ (ДУПЛЕКС): 143М2 + 33М2 ТЕРАСИ + 21М2 ДВОРСТАНОТ Е ВО ЗАТВРОЕН КОМПЛЕКС, СОЧИНЕТ ОД  2 СТАНБЕНИ ЗГРАДИ  СО 2 ВЛЕЗА, СО ВКУПНА ВИСОЧИНА П+2. ВО СЕКОЈ ВЛЕЗ ИМА ВКУПНО 4 СТАНА.

КАТ 1 ОД 2. ОРИЕНТАЦИЈА НА ДНЕВНА И ДЕТСКИ СОБИ ИСТОК, НА КУЈНА И ТРПЕЗАРИЈА И СПЛАНА СОБА ЗАПАД.

ЦЕНА 1100 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%
ТЕРАСИТЕ СЕ ПЛАЌААТ 50%
ДВОРОТ ОД 21М2 НЕ СЕ НАПЛАЌА

СО СЕКОЈ СТАН СЛЕДУВА ПАРКИНГ И ПОДРУМ

КОНТАКТ: 070 477 594, 070 700 812

 

 

 

Virtual tour