070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

Бардовци нов стан 187м2

165.000 €

Детали

НАСЕЛБА БАРДОВЦИ

НОВ ВСЕЛИВ СТАН 187М2 (144М2 + 43М2 ТЕРАСИ), ДНЕВНА СО КУЈНА И ТРПЕЗАРИЈА, 3 СПАЛНИ СОБИ. СТАНОТ Е ВО ЗАТВРОЕН КОМПЛЕКС, СОЧИНЕТ ОД 2 СТАНБЕНИ ЗГРАДИ СО 2 ВЛЕЗА, СО ВКУПНА ВИСОЧИНА П+2. ВО СЕКОЈ ВЛЕЗ ИМА ВКУПНО 4 СТАНА.

КАТ 2 ОД 2. ОРИЕНТАЦИЈА НА ДНЕВНА ИСТОК, НА СПАЛНИ СОБИ ЗАПАД.

ЦЕНА 1000 ЕВРА/М2
ТЕРАСИТЕ СЕ ПЛАЌААТ 50%
СО СЕКОЈ СТАН СЛЕДУВА ГРАТИС ПАРКИНГ И ПОДРУМ

КОНТАКТ: 070 477 594, 070 700 812

Virtual tour