070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

ЦЕНТАР – КЕЈ – ГРАДСКИ ПАРК – ЛУКСУЗЕН СТАН 150М2

1.500 € /месечно

Детали

ЦЕНТАР – НА КЕЈ, ВО БЛИЗИНА НА ГРАДСКИ СТАДИОН И ПАРК

СЕ ИЗНАЈМУВА ЛУКСУЗЕН СТАН 150М2. СТАНОТ РАСПОЛАГА СО ДНЕВНА СО КАМИН, ТРПЕЗАРИЈА, КУЈНА, 3 СПАЛНИ, РАБОТНА СОБА, 2 БАЊИ, ЏАКУЗИ, САУНА, 2 ТЕРАСИ. ПОГЛЕД КОН КЕЈ НА ВАРДАР, ОРИЕНТАЦИЈА СЕВЕР ЗАПАД.  СО СТАНОТ СЛЕДУВА ИПАРКИНГ ПРОСТОР 14М. КАТ 3 СО ЛИФТ.

МЕСЕЧНА КИРИЈА 1500 ЕВРА

КОНТАКТ: 070 477 594
contact@capitalgroup.com