070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk EnglishGermanItalianMacedonianRussianTurkish

ЦЕНТАР – НАСЕЛБА ПРОЛЕТ Нови станови од 33м2 до 95м2

Цена по договор

Детали

ЦЕНТАР – НАСЕЛБА ПРОЛЕТ

ПРОДАВАМЕ НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА ВО НАСЕЛБА ПРОЛЕТ, ВО БЛИЗИНА НА ОЛИМПИСКИ БАЗЕН. РОК НА ЗАВРШУВАЊЕ ЈУЛИ 2022. ОБЈЕКТОТ Е СОСТАВЕН ОД 2 ЛАМЕЛИ СО ВИСОЧИНА П+8+ПТК СО ЛИФТ. КВАЛИТЕТНА ГРАДБА СО А КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ. ЦЕНТРАЛНО ГРАДСКО ГРЕЕЊЕ.

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ:

ЛАМЕЛА 1:
95М2 – 3 СПАЛНИ – КАТ 1, 4 – ИСТОК
80M2 – 2 СПАЛНИ – КАТ 7 – ИСТОК

ЛАМЕЛА 2:
33М2 – ГАРСОНИЕРА – КАТ 1, 2, 3 – ИСТОК
50М2 – 1 СПАЛНА – КАТ 1 – ЗАПАД
60м2 – 1 СПАЛНА – КАТ 1, 3, 4 – ИСТОК
64М2 – 2 СПАЛНИ – КАТ 1, 2, 5 – ИСТОК
85М2 – 2 СПАЛНИ – КАТ 6, 7, 8 – ИСТОК

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ОПЦИЈА ЗА КУПУВАЊЕ НА ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ
-1 НИВО 9500 ЕВРА
-2 НИВО 9000 ЕВРА

КОНТАКТ: 070 477 594
contact@capitalgroup.mk

 

 

Нацрт план

96m2 - 2 spalni - lamela 1

97m2 - 3 spalni - lamela 1

50m2 - 1 spalna - lamela 2

60m2 - 1 spalna - lamela 2

89m2 - 2 spalni - lamalea 2