070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk EnglishGermanItalianMacedonianRussianTurkish

ЦЕНТАР – УНИВЕРЗАЛНА – СТАН 110м2 + ТЕРАСА 80м2

Цена по договор

Детали

ЦЕНТАР – ВО БЛИЗИНА НА УНИВЕРЗАЛНА

СЕ ПРОДАВА ОПРЕМЕН СТАН 110М2 – ДНЕВНА, ТРПЕЗАРИЈА, КУЈНА, СПАЛНА СО БАЊА, ДВЕ ДЕТСКИ, БАЊА, ТЕРАСА 80М2.
КАТ ПРИЗЕМЈЕ, ОРИЕНТАЦИЈА ИСТОК И ЗАПАД. СТАНОТ Е ПОГОДЕН И ЗА КАНЦЕЛАРИЈА. ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ. КЛИМА ВО СЕКОЈА СОБА.

СО СТАНОТ СЕ ПРОДАВААТ ПОДЗЕМЕН ЗАТВОРЕН ПАРКИНГ ПРОСТОР И НАДВОРЕШНО ПАРКИНГ МЕСТО

ЦЕНИ:

СТАН – 1600 ЕВРА/М2 = 176.000 ЕВРА
ТЕРАСА – 500 ЕВРА/М2 = 40.000 ЕВРА
ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ – 10000 ЕВРА
НАДВОРЕШЕН ПАРКИНГ – 4500 ЕВРА

КОНТАКТ: 070 477 594