070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk EnglishGermanItalianMacedonianRussianTurkish

КЕРАМИДНИЦА – ДО ФОН – Нови станови од 45м2 до 61м2

1.250 € / м2

Детали

КЕРАМИДНИЦА – ДО УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ ДО СРЕДИНА НА 2022. НА ГРАНИЦА ПОМЕЃУ ОПШТИНА АЕРОДРОМ И ГАЗИ БАБА, ВЕДНАШ ДО ФОН УНИВЕРЗИТЕТОТ.

ОБЈЕКТОТ Е СОСТАВЕН ОД 2 ВЛЕЗА, ВИСИНА ПРИЗЕМЈЕ + 9 КАТА, СО 2 ЛИФТА ВО ВЛЕЗ. ГРЕЕЊЕ НА ГРАДСКО ПАРНО.

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ:

1 СПАЛНА: 45м2,  50м2
2 СПАЛНИ 61М2

ЦЕНА 1250 ЕВРА/М2

НАДВОРЕШЕН ПАРКИНГ 3500 ЕВРА
ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ 5000 ЕВРА