070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

КЕРАМИДНИЦА – ДО ФОН – Нови станови од 29м2 до 106м2

1.100 € / м2

Детали

КЕРАМИДНИЦА – ДО УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ ДО СРЕДИНА НА 2022. НА ГРАНИЦА ПОМЕЃУ ОПШТИНА АЕРОДРОМ И ГАЗИ БАБА, ВЕДНАШ ДО ФОН УНИВЕРЗИТЕТОТ.

ОБЈЕКТОТ Е СОСТАВЕН ОД 2 ВЛЕЗА, ВИСИНА ПРИЗЕМЈЕ + 9 КАТА, СО 2 ЛИФТА ВО ВЛЕЗ. ГРЕЕЊЕ НА ГРАДСКО ПАРНО.

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ:
ГАРСОНИЕРИ: 29м2
1 СПАЛНА: 45м2, 47м2, 49м2, 51м2
2 СПАЛНИ: 62м2, 70м2
3 СПАЛНИ: 82м2 и 106м2

ЦЕНИ СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%:
од 29м2 до 82м2 – 1100 евра/м2
106м2 – 1050 евра/м2

НАДВОРЕШЕН ПАРКИНГ 2500 ЕВРА
ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ 4000 ЕВРА

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812