070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk EnglishGermanItalianMacedonianRussianTurkish

ПРЖИНО – ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕН НОВ СТАН 87М2

160.000 €

Детали

ПРЖИНО – УЛ ПАНДО КЉАШЕВ

СЕ ПРОДАВА НОВ ЛУСКУЗНО ОПРЕМЕН СТАН 87М2 СО 2 СПАЛНИ СОБИ ОД КОИ ЕДНА СО СОПТВЕНА БАЊА, БАЊА, САУНА, 2 ТЕРАСИ. СТАНОТ Е ОПРЕМЕН КАКО НА РЕНДЕРИТЕ. ИМА ИНСТАЛИРАНО ПОДНО ГРЕЕЊЕ ПЛУС КЛИМА. СО СТАНОТ СЛЕУДВААТ И ДВА ПОДЗЕМНИ ЗАТВОРЕНИ ПАРКИНЗИ ПЛУС ТРЕТ ПАРКИНГ ШТО МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ КАКО ПОДРУМ. КАТ 2 ОД 4 СО ЛИФТ. СТАНОТ Е САМ НА СПРАТ.

ЦЕНА 160000 ЕВРА

КОНТАКТ: 070 477 594