070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

АЕРОДРОМ – Трета македонска бригада – станови од 27м2 до 50м2

Цена по договор

Детали

АЕРОДРОМ – ДО АМЕРИКАН КОЛЕЏ

НОВ СОВРЕМЕН СТАНБЕН КОМПЛЕКС ВО НАСЕЛБА АЕРОДРОМ.  КОМПЛЕКСОТ ГО СОЧИНУВААТ ТРИ ОБЈЕКТИ СО ВИСОЧИНА П+7+ПОТКРОВЈЕ, СЕКОЈ ПОДЕЛЕН НА 2 ВЛЕЗА, ПО 2 ЛИФТА ВО ВЛЕЗ. ВКУПНО 419 СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ, 19 ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ, 495 ПАРКИНГ МЕСТА ПОДЕЛЕНИ ВО 3 ПОДЗЕМНИ НИВОА. КОМЛЕКСОТ ЌЕ БИДЕ ЗБОГАТЕН СО  ВКУПНО 1232м2 ЗЕЛЕНИЛО.

ВИСОКА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ, ТЕРМО БЛОКОВИ МЛАДОСТ 20ЦМ, 10ЦМ ГРАФИТЕН СТИРОПОР, ГЕНЕО ПРОЗОРЦИ. ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ СО MULTI VRF СИСТЕМИ – GREE. ВИСОКА ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА ПОМЕЃУ СТАНОВИ СО ТЕРМО БЛОК ЦИГЛА + КАМЕНА ВОЛНА. ПЛИВАЧКИ ПОДОВИ, ИЗОЛИРАНИ ПОД КОШУЛИЦА СО Ursa/Кnauf Insulation КАМЕНА ВОЛНА ЗА ПОГОЛЕМА ЗВУЧНА И ТЕРМО ИЗОЛАЦИЈА.

РОКОТ НА ЗАВРШУВАЊЕ Е ДЕКЕМВРИ 2021 ГОДИНА.

НА РАСПОЛАГАЊЕ СЕ СТАНОВИ СО ПОВРШИНА ОД 27М2 ДО 50М2:

ЦЕНА ПО ДОГОВОР ЗАВИСНО ОД НАЧИНОТ НА ПЛАЌАЊЕ

СО СТАНОВИТЕ СЕ КУПУВА ПЛУС ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ И ПОДРУМ
ЦЕНА НА ПАРКИНГ МЕСТО:
НИВО -1 = 3500 ЕВРА
НИВО -2 – 3000 ЕВРА
НИВО -3 – 2500 ЕВРА
ЦЕНА НА ПОДРУМ 300 ЕВРА/м2 – (НАЈЧЕСТО 5М2)

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812

Нацрт план

Plan I

Plan II

Virtual tour

Видео