070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

Бардовци – Нов стан 105м2

98.500 €

Детали

НАСЕЛБА БАРДОВЦИ

НОВ ВСЕЛИВ СТАН 105М2 (92М2 + 13М2 ТЕРАСИ), ДНЕВНА СО КУЈНА И ТРПЕЗАРИЈА, ТЕРАСА, СПАЛНА СО ТЕРАСА, ДЕТСКА, БАЊА, ТОАЛЕТ.  СТАНОТ Е ВО ЗАТВРОЕН КОМПЛЕКС, СОЧИНЕТ ОД  2 СТАНБЕНИ ЗГРАДИ  СО 2 ВЛЕЗА, СО ВКУПНА ВИСОЧИНА П+2. ВО СЕКОЈ ВЛЕЗ ИМА ВКУПНО 4 СТАНА.

КАТ 1 ОД 2. ОРИЕНТАЦИЈА НА ДНЕВНА ИСТОК, НА СПАЛНА И ДЕТСКА ЗАПАД.

ЦЕНА 1000 ЕВРА/М2
ТЕРАСИТЕ СЕ ПЛАЌААТ 50%
СО СЕКОЈ СТАН СЛЕДУВА ПАРКИНГ И ПОДРУМ

КОНТАКТ: 070 477 594, 070 700 812

Virtual tour