070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

БАРДОВЦИ – Нови станови 105м2, 176м2 и 187м2

1.000 € / м2

Детали

НАСЕЛБА БАРДОВЦИ

ПРОДАВАМЕ НОВИ ГОТОВИ СТАНОВИ ВО ЕЛИТЕН ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС, ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ НА ВГРАДЕНИ МАТЕРИЈАЛИ. КОМПЛЕКСОТ Е СОСТАВЕН ОД 2 ЗГРАДИ П+2 КАТА, СЕКОЈА СО ДВА ВЛЕЗА ПО 4 СТАНА.

ЦЕНА 1000 ЕВРА/М2
ЦЕНА НА ТЕРАСИТЕ 50% (ДОКОЛКУ СТАНОТ ИМА ДВОР, ДВОРОТ НЕ СЕ НАПЛАЌА)

ГРАТИС ПАРКИНГ МЕСТО И ПОДРУМ 

РАСПОЛОЖЛИВИ КВАДРАТУРИ:

ПРИЗЕМЈЕ + 1ВИ КАТ (ДУПЛЕКС): 143М2 + 33М2 ТЕРАСИ + 21М2 ДВОР
1ВИ КАТ – 92M2 + 13М2 ТЕРАСИ
2РИ КАТ- 143М2 + 44М2 ТЕРАСИ

ЗА СИТЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 700 812; 070 477 594 

 

Нацрт план

Plan I

Plan II

Virtual tour