070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

Влез на Скопје – покрај автопатот – нови вселиви станови од 54м2 до 94м2

820 € / м2

Детали

ВЛЕЗ НА СКОПЈЕ – СПРОТИ ШАРЛОТА

ПРОДАВАМЕ НОВИ ВЕДНАШ ВСЕЛИВИ СТАНОВИ НА ВЛЕЗОТ НА СКОПЈЕ, ВО БЛИЗИНА НА АВТОПАТОТ, СПРОТИ СЛАТКАРНИЦА ШАРЛОТА. ОБЈЕКТОТ Е СОСТАВЕН ОД 2 ЛАМЕЛИ, ВИСИНА П+6КАТА + ПОТКРОВЈЕ, СО ЛИФТ.

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ:
ЛАМЕЛА 1:
1 СПАЛНА КАТ од 1ви до 6ти : 60м2, 61м2, 62м2, 63м2, 64м2 65м2
РАСПОЛОЖЛИВИ ОРИЕНТАЦИИ ИСТОК, ЗАПАД И СЕВЕР.
1 СПЛАНА ПОТКРОВЈЕ: 55м2, 57м2, 58м2, 59м2, 65м2
РАСПОЛОЖЛИВИ ОРИЕНТАЦИИ ИСТОК, ЗАПАД И СЕВЕР.
2 СПАЛНИ КАТ од 1ви до 6ти: 77м2, 78м2, 90м2
РАСПОЛОЖЛИВИ ОРИЕНТАЦИИ ИСТОК, ЗАПАД И СЕВЕР.
2 СПАЛНИ ПОТКРОВЈЕ: 77м2, 78м2, 90м2
РАСПОЛОЖЛИВИ ОРИЕНТАЦИИ ИСТОК, ЗАПАД И СЕВЕР.

ЛАМЕЛА 2:
1 СПАЛНА КАТ од 1ви до 6ти : 56м2, 59м2, 65м2, 67м2, 69м2, 70м2, 72м2
РАСПОЛОЖЛИВИ ОРИЕНТАЦИИ ИСТОК, ЗАПАД И ЈУГ.
1 СПЛАНА ПОТКРОВЈЕ: 54м2, 55м2, 64м2, 68м2
РАСПОЛОЖЛИВИ ОРИЕНТАЦИИ ИСТОК, ЗАПАД И ЈУГ
2 СПАЛНИ КАТ од 1ви до 6ти: 74м2, 77м2, 78м2, 90м2
РАСПОЛОЖЛИВИ ОРИЕНТАЦИИ ИСТОК, ЗАПАД И ЈУГ.
2 СПАЛНИ ПОТКРОВЈЕ: 77м2, 78м2, 94м2
РАСПОЛОЖЛИВИ ОРИЕНТАЦИИ ИСТОК, ЗАПАД И ЈУГ.
3 СПАЛНИ ПОТКРОВЈЕ: 83м2, 91м2
ОРИЕНТАЦИЈА ИСТОК

ЦЕНА 820 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%
ПОДЗЕМЕН ПАРКНГ 2000 ЕВРА
НАДВОРЕШЕН 1500 ЕВРА

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812