070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

ВОДНО – Panorama Residence – НОВ ОПРЕМЕН СТАН 50М2

1.500 € / м2

Детали

ВОДНО – PANORAMA RESIDENCE

ПРОДАВАМЕ КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН ЛУКСУЗЕН СТАН НА ВОДНО, ЛОЦИРАНИ ВО ВТОРИОТ ДЕЛ ОД ЕКЛУЗИВНИОТ КОМПЛЕКС PANORAMA RESIDENCE.

50м2 – КАТ 4, 1 СПАЛНА СОБА, ОТВОРЕН ПОГЛЕД НА ДНЕВНАТА КОН ВОДНО – ЈУГ. СПЛАНАТА ГЛЕДА ВНАТРЕШНО ВО АТРИУМ, ОРИЕНТАЦИЈА СЕВЕР.

ЦЕНА ЗА ПРОДАЖБА  – 75000 ЕВРА
ЦЕНА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ – 500 ЕВРА МЕСЕЧНО

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail contact@capitalgroup.mk или на
тел. 070 477 594