Рузвелтова – 160м2

Dukjan 271m2 Ul Ruzveltova

ПОМЕЃУ КАРПОШ И ЦЕНТАР, АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА НА АГОЛОТ ОД РУЗВЕЛТОВА И ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ, ПРОДАВАМЕ ДУЌАН 160м2 НА ДВЕ НИВОА:
60М2 ПРИЗЕМЈЕ СО ИЗЛОГ
100М2 СУТЕРЕН

НИВОАТА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРААТ И ОДДЕЛНО, СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ.

ЦЕНА: 190.000 ЕВРА

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 02/6138 490; 070 477 594; 070 700 812