Водно – Panorama Residence

ПРОДАВАМЕ 3 СТАНА НА ВОДНО ЛОЦИРАНИ ВО ВТОРИОТ ДЕЛ ОД ЕКЛУЗИВНИОТ КОМПЛЕКС PANORAMA RESIDENCE.

75м2 – КАТ 4, ВЛЕЗ 1, 2 СПАЛНИ СОБИ СО ОТВОРЕН ПОГЛЕД КОН СКОПЈЕ – СЕВЕРОЗАПАД ЦЕНА ПО ДОГОВОР

105м2 – КАТ 5 – ВЛЕЗ 3 – 3СПАЛНИ СОБИ – ПОГЛЕД КОН СКОПЈЕ – СЕВЕРОИСТОК
ЦЕНА 1350 ЕВРА/м2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 18%

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812

  • ОСНОВА НА КАТ
  • 69м2 – КАТ 3, ВЛЕЗ 3, 1 СПАЛНА СОБА
  • 75м2 - КАТ 4, ВЛЕЗ 1, 2 СПАЛНИ СОБИ