Водно 1450м2

НАС. ВОДНО – АТРАКТИВЕН ПЛАЦ 1450М2

СЕ ПРОДАВАМ СУПЕР АТРАКТИВЕН ПЛАЦ НА ВОДНО ЛОЦИРАН НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА СО ОТВОРЕН ПОГЛЕД КОН ГРАДОТ, ВО БЛИЗИНА НА ТУРСКА РЕЗИДЕНЦИЈА И РАМСТОР-ВОДНО.

ПОВРШИНА НА ПЛАЦОТ: 1450m2
ОСНОВА ЗА ГРАДБА: 410m2
ДОЗВОЛЕНА ВИСИНА: П+2+Пк
НАМЕНА: A0 – ДОМУВАЊЕ ВО СТАНЕБНИ КУЌИ СО ПОСЕБЕН РЕЖИМ (ДОЗВОЛЕНО ПОВЕЌЕ ОД 4 СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ).

ЦЕНА: 600 ЕУР/М2

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 02/6138 490; 070 477 594; 070 700 812