070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

360 virtual tour

360° ВИРТУЕЛНИ ТУРИ

360° VR – виртуелните тури овозможуваат на посетителите целосен поглед на просторот кој сакате да го презентирате. Погледот опфаќа целосна сфера, 360°х180°. Со движењето на сликата во сите правци со помош на курсосрот на маусот, на посетителите им се овозможува “движење“ низ просторот, дава впечаток на “обиколка“, како реално да се наоѓааат на лице место. Дополнително може виртуелните тури да се збогатат со мултимедијални содржини, а можно е додавање и на теккстуални описи, фото-галерија, план на просторот и слично.

360° виртуелните тури имаа позитивно влијание на посетителите на сајтот, така што посетителите подолго се задржуваат и подобро се запознаваат со Вашата понуда.

Со 360° виртуелните тури можете Вашето работење да го прикажете во најдобро светло, што е многу битно во светот на брзи и модерни комуникации.

 

6 Tips To Boost Brand Exposure with Virtual Tour Marketing - Mass Interact

 

ЗА КОГО СЕ НАМЕНЕТИ 360° ВИРТУЕЛНИТЕ ТУРИ

360° виртуелните тури  денес можат да најдат примена во повеќе области на бизнисот и живеењето преку креирање на виртуелни презентации, а како некои карактеристични области во кој може да најде најголема примена може да се посочат изработки на:

  • 360° виртуелните презентација на Градови, и природни убавини
  • 360° виртуелните презентации на хотели, ресторани
  • 360° виртуелните презентации на музеи, галерии, споменици
  • 360° виртуелните презентации на недвижности
  • 360° виртуелните презентации на спортски клубови, терени, тематски паркови
  • 360° виртуелните презентации на кафичи, дискотеки
  • 360° виртуелните презентација на апартмани, конац
  • 360° виртуелните презентација на концерти и манифестации

КАКО ДО 360° ВИРТУЕЛНИТЕ ТУРИ

Изработката на 360° виртуелните тури подразбира доаѓање на Вашата локација, фотографирање на просторот во саканите точки, обработка на снимениот материја и изработка на виртуелна тура.

По Ваша согласност, изработената 360° виртуелна тура се објавува на Вашиот веб сајт, на Facebook или на Google+ страница.

ЦЕНИ ЗА ИЗРАБОТКА НА 360 ВИРТУЕЛНИ ТУРИ

·        360° виртуелна тура (1-3 панорами)  – 60 eвра.

·        360° виртуелна тура (4-6 панорами) – 100 eвра.

·        360° виртуелна тура (7-9 панорами) – 140 eвра.

·        360° виртуелна тура (10-12 панорами) – 170 eвра.

·        360° виртуелна тура (13-15 панорами) – 200 eвра.

Напомена: Во просек за изработка на квалитетна 360° виртуелна презентација потребно е изработка на една панорама за секој 25m2 простор. За изработка на 360° виртуелни тури со поголем број на панорами, условите за соработка и цените за услугите се договарат поединечно за секој клиент.

360 Virtual Tours - France, Monaco - ACPIMAGES

СНИМАЊЕ СО ДРОН

Како дел од своето портфолио на услуги КАПИТАЛ ГРУП дооел Скопје, на своите клиенти може да им понуди и услуга за снимање на недвижностите од воздух со професионален дрон DJI MAVIC 2Pro. Со ваквиот начин на презентација на недвижностите се постигнува максимално актрактивно презентирање на недвижностите.

Доколку имате потреба од користење на нашите услуги кои ги нудиме со професионален дрон, можете да не контактирате на нашата e.mail адреса contact@capitalgroup.mk

170 DJI Mavic 2 Pro ideas | mavic, dji, dji mavic pro