070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

За нас

КАПИТАЛ ГРУП дооел недвижности – Скопје е специјализирана компанија за работа со недвижности и давање на консултантски услуги поврзани со недвижностите, која веќе подолг временски период успешно работи и нуди широк спектар на услуги поврзани со недвижностите на заинтересираните клиенти на подрачје на Скопје и на цела територија на Република Македонија.
Во своето работење посебно внимание и главен акцент посветуваме на соработката со компаниите-инвеститори и продажба на нивните новоизградени станови, дел.простор и др, при што имаме остварено успешна соработка со повеќе компании-инвеститори чии станови се доверени на нашата компанија за продажба како екслузивно овластена компанија за продажба.
Главна цел на нашето работење е секојдневно да ја надградуваме базата на задоволни партнери и клиенти на кои ќе им понудиме комплетна услуга поврзана со недвижностите, при што главен акцент ставаме на сигурноста и задоволството на сите страни вклучени во процесот на купопродажбата или изнајмување на конкретната недвижност.

Нашата мисија е да бидеме Ваш партнер во работењето со недвижности во Македонија, да Ви понудиме континуирано квалитетни услуги и транспарентно  работење, и секојдневно да Ви нудиме голема и атрактивна понуда на недвижности.
Ваш сигурен партнер за недвижности