070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

КОНТАКТ

Контакт форма

  КАПИТАЛ ГРУП дооел недвижности & консалтинг – Скопје е специјализирана компанија за работа со недвижности и давање на консултантски услуги поврзани со недвижностите, која веќе подолг временски период успешно работи и нуди широк спектар на услуги поврзани со недвижностите на заинтересираните клиенти на подрачје на Скопје и на цела територија на Република Македонија.
  Email:
  contact@capitalgroup.mk

  Телефони: +389 070 477 594, +389 070 700 812

  Адреса:
  Јани Лукровски бр.2 – мезанин – Скопје – Македонија

  РАБОТНО ВРЕМЕ:

  Понеделник – Петок: 09.00 до 17.00.
  Сабота и Недела: затворено