070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

ВОДНО – ПЛАЦ 1251М2 (НАМЕНА А1)

649 € / м2

Детали

ВОДНО ВО БЛИЗИНА НА ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА

СЕ ПРОДАВА АТРАКТИВЕН ПЛАЦ НА ВОДНО СО ВКУПНА ПОВРШИНА 1251м2.

1238м2 ПРИВАТНА СОПСТВЕНОСТ + 13М2 ЗА ДООФОРМУАЊЕ ПО ЦЕНА ОД 12.400 ДЕНАРИ ПО М2. ПЛАЦОТ ИМА ОДЛИЧНА МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ОТВОРЕНА ОД 4 СТРАНИ, СО НАМЕНА А1, ПОГОДЕН ЗА ГРАДБА НА КУЌА ИЛИ МАЛА ЗГРАДА СО ВИСОЧИНА П+2+ПК.

ПАРАМЕТРИ НА МАРКИЦА:
ОСНОВА НА ПЛАЦ 1251М2
ОСНОВА ЗА ПОВРШИНА НА ГРАДБА 333М2
МАКСИМАЛНА БРУТО РАЗВИЕНА ПОВРШИНА 1331М2
МАКСИМАЛНА КАТНОСТ П+2+ПК
МАКСИМАЛНА ВИСИНА 10.20 МЕТРИ

ЦЕНА ЗА М2 – 550 ЕВРА/М2 + ДДВ 18% (ПО ОВАА ЦЕНА СЕ ПЛАЌААТ 1238М2)

ПЛАЦОТ СЕ ПРОДАВА ИСКЛУЧИВО ЗА ПАРИ, КОМПЕНЗАЦИЈА НЕ СЕ ПРИФАЌА.

КОНТАКТ: 070 700 812, 070 477 594
contact@capitalgroup.mk