070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

ПИНТИЈА – ДУЌАН 289М2, МАГАЦИН 47М2 И КАНЦЕЛАРИЈА 41М2

2.075 € /месечно

Детали

ПИНТИЈА – НА САМА УЛИЦА, ВО БЛИЗИНА НА РЕСТОРАН ГРАДИНА

СЕ ИЗНАЈМУВААТ ДУЌАН, МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР И КАНЦЕЛАРИЈА. ПАРКИНГ НАПРЕД ПРЕД ДУЌАНОТ ЗА 7-8 ВОЗИЛА.
ДУЌАНОТ Е ПОГОДЕН ЗА ИЗЛОЖБЕН САЛОН, САЛОН ЗА МЕБЕЛ И СЛ.

ПОВРШИНИ:
ДУЌАН 289м2
МАГАЦИН 47м2
ОДВОЕНА КАНЦЕЛАРИЈА 41м2

ЦЕНИ:
ДУЌАН 6 ЕВРА/М2 + 18% ДДВ
МАГАЦИН 3 ЕВРА/М2 + 18%ДДВ
КАНЦЕЛАРИЈА 200 ЕВРА + 18% ДДВ
МАГАЦИНОТ И КАНЦЕЛАРИЈАТА НЕ СЕ ИЗНАЈМУВААТ ПОЕДИНЕЧНО

КОНТАКТ: 070 477 594
contact@capitalgroup.mk

 

Нацрт план

Dukjan 289m2 + Magacin 47m2