070 700 812, 070 477 594
ул.Јани Лукровски бр.2 - мезанин. 1000 Скопје
contact@capitalgroup.mk

КЕРАМИДНИЦА – СПРОТИ ФОН – НОВИ СТАНОВИ ОД 37М2 ДО 95М2

1.250 € / м2

Детали

КЕРАМИДНИЦА – СПРОТИ ФОН

НОВИ СТАНОВИ ВО НАПРЕДНА ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ КРАЈ НА 2023ТА. ОБЈЕКТОТ Е СО ВИСОЧИНА П+9 КАТА, ПОДЕЛЕН НА ДВА ВЛЕЗА, 2 ЛИФТА ВО ВЛЕЗ. ГРЕЕЊЕ СО ИНВЕРТЕР КЛИМИ МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ.

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ

37М2 И 38М2 – ГАРСОНИЕРА – ЈУГОЗАПАД
59М2 – 1 СПАЛНА – СЕВЕРОИСТОК
61М2 – 1 СПАЛНА СЕВЕРОИСТОК
76М2 – 2 СПАЛНИ – СЕВЕРОИСТОК
83М2 – 2 СПАЛНИ – ЈУГОЗАПАД
95М2 – 3 СПАЛНИ – ЈУГОЗАПАД + ИСТОК

ЦЕНА 1250 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%
ЦЕНА НА ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ 5000 ЕВРА СО ВКЛУЧЕН ДДВ

КОНТАКТ: 070 477 594