Керамидница – ФОН

НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА, ГОТОВИ ПРОЛЕТ 2022. НА ГРАНИЦА ПОМЕЃУ АЕРОДРОМ И ГАЗИ БАБА, ВЕДНАШ ДО ФОН УНИВЕРЗИТЕТОТ.

ОБЈЕКТОТ Е СОСТАВЕН ОД 2 ВЛЕЗА, ВИСИНА ПРИЗЕМЈЕ + 9 КАТА, СО 2 ЛИФТА ВО ВЛЕЗ. ГРЕЕЊЕ НА ГРАДСКО ПАРНО.

РАСПОЛОЖЛИВИ ПОВРШИНИ:
ГАРСОНИЕРИ: 29м2
1 СПАЛНА: 45м2, 47м2, 49м2, 51м2
2 СПАЛНИ: 62м2, 70м2
3 СПАЛНИ: 82м2 и 106м2

ЦЕНИ СО ВКЛУЧЕН ДДВ 5%:
ГАРСОНИЕРИ И 1 СПАЛНА -1000 ЕВРА/М2
2 и 3 СПАЛНИ – 950 ЕВРА/М2

НАДВОРЕШЕН ПАРКИНГ 2500 ЕВРА
ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ 4000 ЕВРА

КОНTAKT:
070 477 594
info@capitalgroup.com.mk

ЗА  ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ НА:
e-mail info@capitalgroup.com.mk или на
тел. 070 477 594; 070 700 812

 • Фасада напред
 • Фасада позади
 • 29м2 - Север
 • 45м2 - Југ
 • 47м2 - Север
 • 49м2 - Север
 • 51м2 - Север
 • 51м2 - Север
 • 61м2 - Југ Запад
 • 70м2 - Север
 • 82м2 - Север Запад
 • 106м2 - Југ